Toon resultaten

Vesten

Ons assortiment vesten bestaat uit verschillende vesten om optimaal te kunnen presteren tijdens je werkzaamheden. Bekijk hier ons ruime assortiment vesten, van verkeersvesten met hoge zichtbaarheid tot reddingsvesten volgens de EN ISO 12402 Persoonlijke drijfmiddelen-norm. Ook bevat ons assortiment vesten coolvesten.
Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
44 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
44 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vesten

Onze vesten zijn er speciaal om de omstandigheden tijdens je werkzaamheden gemakkelijker te maken. Onze coolvesten helpen je om tijdens koude werkomstandigheden optimaal te presteren en houden je warm en verhogen het uithoudingsvermogen in de kou. Onze persoonlijke drijfmiddelen zijn voor een specifieke groep gebruikers geschikt, zie hieronder hoe dit in elkaar steekt. Daarnaast bieden we verschillende verkeersvesten aan met hoge zichtbaarheid.

Reddingsvesten

De EN ISO 12402 norm bestaat uit vier verschillende normen. De normen zijn voor reddingsvesten en drijfhulpmiddelen, die elk een type reddingsvest omschrijven die voor een specifieke groep gebruikers geschikt is.

  • EN ISO 12402-5:2006 Zwemvesten (niveau 50)

Drijfvermogen niet groter dan 50 Newton. Alleen geschikt voor goede zwemmers die zich in beschut water bevinden. Niet veilig bij bewusteloosheid. Geschikt voor personen vanaf 40 kg.

  • EN ISO 12402-4:2006 Reddingsvesten (niveau 100)

Drijfvermogen niet groter dan 100 Newton. Geschikt voor volwassenen en kinderen die kunnen zwemmen en die zich bevinden op binnenwater of beschut water. Deze vesten zijn beperkt veilig bij bewusteloosheid, afhankelijk van de gedragen kleding.

  • EN ISO 12402-3:2006 Reddingsvesten (niveau 150)

Drijfvermogen niet groter dan 150 Newton. Geschikt voor zowel zwemmers als niet-zwemmers. Dit vest is onder alle omstandigheden veilig bij bewusteloosheid. Bij het dragen van zware waterdichte kleding beperkt veilig bij bewusteloosheid.

  • EN ISO 12402-2:2006 Reddingsvesten (niveau 275)

Drijfvermogen niet groter dan 275 Newton. Geschikt voor zowel zwemmers als niet-zwemmers op open zee en onder extreem zware weersomstandigheden. Dit vest is ook geschikt voor dragers van zware waterdichte kleding en is onder vrijwel alle weersomstandigheden volkomen veilig bij bewusteloosheid.

Verkeersvesten

Ons assortiment verkeersvesten bevat verschillende verkeersvesten met een V-hals, in de kleuren fluo geel en oranje. En in de maten S t/m 4XL. Ook hebben we een kinderverkeersvest. Voor kinderen van 3 tot en met 14 jaar. Dit vest voldoet aan de EN 1150 norm: beschermende kleding met hoge zichtbaarheid voor niet-professioneel gebruik.