Toon resultaten

Overhemden

Ruim assortiment werk overhemden, met korte en met lange mouwen. Overhemden van goede kwaliteit, die representatief zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Gemaakt van comfortabel katoen of katoen en polyester. Bij alle werkoverhemden is het ook mogelijk om ze te bedrukken. Een overhemd is altijd goed gekleed, maar je kunt zelf kiezen of je voor een spijkerlook gaat of een nette witte overhemd.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
21 product(en)
21 product(en)

Overhemden

Onze overhemden zijn geschikt voor alle industrieën, voor de bouw, industrie, retail en meer. Onze overhemden zijn modieus, maar wel vanuit het functionele oogpunt ontworpen. Wij brengen veilige en nette kleding samen in onze overhemden. Ook hebben we nonchalante, casual overhemden in de kleur blauw. Al onze overhemden zijn voorzien van een borstzak en knoopjes. Gemakkelijk om spullen in op te bergen. Sommige overhemden in ons assortiment hebben ook een apart zakje voor je mobiele telefoon.

Werkoverhemd

Onze werkoverhemden zijn geschikt voor tijdens werktijd, maar ook voor in de vrije tijd. Zo hebben we ook werkoverhemden met een verlengd rugpand en overhemden die zijn voorbehandeld tegen krimpen. De kleur van een werkoverhemd is bepalend voor de uitstraling, wit staat vaak voor zakelijk, lichtblauw ook, maar dit wordt al als minder streng gezien. Zo is het mogelijk bij ons om je werkoverhemd te laten bedrukken met het logo van het bedrijf, een tekst of beide. Ook hebben we overhemden die gecertificeerd zijn volgens EN ISO 11612 en EN 1149-5. De EN ISO 11612 houdt in dat het werkoverhemd beschermt tegen hitte en vlammen. In de EN 1149-5 beschrijft de eisen die gelden voor elektrostatische eigenschappen die overhemden moeten hebben in een omgeving met een risico op plotselinge ontlading van elektrostatische ladingen.

Werkoverhemd korte mouw

Mouwlengte: werkoverhemden korte mouw tot lange mouwen. Met zomerse temperaturen is het fijner om een werkoverhemd met korte mouwen te dragen, zo zie je er nog steeds goed verzorgd uit, maar wel naar de temperaturen buiten. Zo zijn dezelfde werkoverhemden van Havep verkrijgbaar in zowel korte als lange mouwen. Verder hebben de werk overhemden een aansluitende of ruime pasvorm, met een goede bewegingsvrijheid.