Toon resultaten

Overalls

Door de Coronacrisis zijn er weinig wegwerp overalls beschikbaar. Wij kunnen geen voorraad garanderen en zullen bestellingen daarom annuleren. Bel +32473559847 voor meer informatie. Bedankt voor je begrip.

In de categorie Corona zie je wat wij wel in voorraad hebben en kunnen leveren.  

 

Wij bieden verschillende overalls aan, zoals Amerikaanse overalls en Rally-overalls. Zo hebben we disposable overalls als overalls die vaker gedragen kunnen worden. Eenvoudige overals die beschermen tegen stof of reinigingsmiddelen en verf- en spuitwerkzaamheden tot CSI-overalls tot overalls tegen chemische stoffen en vlamvertragend.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
283 product(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
283 product(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Overalls

Zo hebben we disposable overalls die je alleen beschermt tegen reinigingsmiddelen, verf- en spuitwerkzaamheden van niet schadelijke aard en kan de overall alleen worden ingezet als beschermingsmiddel voor de onderliggende kleding. Maar ons assortiment bevat ook overalls tegen vaste deeltjes en vloeibare chemicaliën of tegen vloeistoffen. Zo hebben we ook zwaardere overalls voor werkzaamheden als technische recherche die de essentiële balans biedt tussen comfort en performance. Of overalls die comfortabel en vlamvertragend zijn. Deze zijn vooral ontworpen om over thermisch beschermende werkkleding te dragen en bieden uitstekende bescherming tegen stofdeeltjes en het spatten van vloeistof.

Werkoveralls

Sommige werkoverals zijn ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld laboratoria, in de landbouw en voor algemene reinigingswerkzaamheden en het verwerken van asbest. Deze werkoverall voldoen dan ook aan de volgende normen: EN ISO 13982-1 (Type 5)/EN 13034 (Type 6). Ook hebben we werkoveralls die ontwerpen zijn om een exceptionele barrière te vormen tegen organische en anorganische chemische stoffen en besmettingsagentia.

Overall bedrukken

Bij ons is het ook mogelijk om je persoonlijke beschermingsmiddelen te laten bedrukken, hieronder vallen ook de overalls. Het is niet mogelijk om iedere overall te laten bedrukken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hieronder staan de normen waar de overall onder andere aan kunnen voldoen zijn, let op dit zijn ze niet allemaal. Onder de specifieke overall staat de norm vermeld waaraan deze voldoet.

 • EN 14605 (Type 3 en 3B): beschermende kleding tegen vloeibare chemicaliën, inclusief permeatieweerstandstest.
 • EN 14605 (Type 4 en 4B): beschermende kleding tegen vloeibare chemicaliën, inclusief permeatieweerstandstest.
 • EN ISO 13982-1 (Type 5 en 5B): beschermende kleding voor gebruik tegen uit vaste deeltjes bestaande chemicaliën.
 • EN 13034 (Type 6): beschermende kleding tegen vloeibare chemicaliën type 6 van PB (6).
 • EN ISO 14116: beschermende kleding tegen vlammen. Materialen, samengestelde materialen en kleding met beperkte vlamverspreiding.
 • EN 1149-5: beschermende kleding met elektrostatische eigenschappen. Om brand en explosies te voorkomen.
 • EN 1073-2: beschermende kleding tegen radioactieve besmetting
 • EN 14126: beschermende kleding – preestatie-eisen en beproevingsmethoden voor beschermende kleding tegen besmettelijke agentia.
 • EN 12941: adembeschermingsmiddelen – aangedreven filters gecombineerd met een helm of een kap – Eisen, beproeving, merken.
 • EN 943: beschermende kleding tegen gevaarlijke vaste, vloeibare en gasvormige chemicaliën, inclusief vloeibare en vaste aerosolen.