Toon resultaten

Jassen

Ruim assortiment unisex, heren en dames werkjassen. Afhankelijk van de werkzaamheden dient de werkjas aan verschillende kenmerken, eigenschappen en vooral eisen te voldoen zodat je onder alle omstandigheden goed kunt blijven functioneren en vooral ook veilig bent. Hiervoor bieden wij verschillende soorten werkjassen aan, zoals voor in de winter of voor op de bouw.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
834 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
834 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Werkjassen

Werkjassen dienen je te beschermen tegen weer en wind. Onze professionele werkjassen hebben een hoog draagcomfort en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Over het algemeen zijn al onze werkjassen unisex, op een paar uitzonderingen na die speciaal voor heren of dames zijn. Let bij het aanschaffen van een werkjas of je gemakkelijk bij je zakken van je werkbroek moet kunnen, waar de zakken van de jas zelf zitten en onder welke weersomstandigheden/seizoen de werkjas gedragen zal gaan worden. Daarnaast moet ook opgelet worden of de werkjas voldoende bescherming biedt tegen de werkzaamheden, zo kan voor sommige werkzaamheden een stofjas voldoende bescherming bieden of is juist een labjas of een koksjas verplicht.

Merken werkjassen

Onze werkjassen zijn verschillende kwalitatieve merken zoals Helly Hansen, deze werkjassen staan bekend om dat je hiermee droog, warm en veilig aan het werk kan. De werkjassen van Helly Hansen hebben een drie lage systeem, waardoor de jas je altijd beschermt en op temperatuur houdt, daarnaast zijn ze ook waterdicht en ademend. De M-wear jassen staan bekend om optimale persoonlijke bescherming voor een voordelige prijs. M-wear jassen gaan van regenkleding tot vlamvertragende werkjassen; kortom voor verschillende werkzaamheden en -omstandigheden bieden zij een geschikte jas.

Werkjassen winter

In de winter dienen de werkjassen voldoende warmte te geven, maar ook beschermen tegen winterse neerslag. Onze werkjassen winter bieden voldoende bescherming in de meest extreme omstandigheden en bieden meer bescherming dan een reguliere winterjas. Zo zijn onze werkjassen winter waterdicht en je kunt de werkjassen laten bedrukken met jullie logo.

Werkjassen bouw

Onze werkjassen zijn ook geschikt voor op de bouw. Zo hebben we waterafstotende, maar ook reflecterende, vlamvertragende en antistatische werkjassen bouw. Als je vaak de zakken van je werkbroek gebruikt is het handig om een korte werkjas te hebben, zodat je gemakkelijk bij je spullen kan en niet steeds je jas omhoog hoeft te doen.