Toon resultaten

Broeken

Ruim assortiment werkbroeken voor zowel heren als dames en kinderen. Voor alle werkzaamheden hebben wij een geschikte werkbroek; zo hebben we jeans werkbroeken, werkbroeken met kniestukken of vlamvertragende broeken. Kortom, alle professionele werkbroeken die draaien om comfort en veiligheid.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
630 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
630 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Werkbroeken

Ons assortiment bevat verschillende werkbroeken, zoals onze standaard werkbroeken die beschermen tegen vuil en verf. Voor de zomerse maanden hebben we korte werkbroeken, deze variëren van korte pantalons tot reflecterende korte broeken en werkbroeken met verschillende zakken. Ook bevat ons assortiment werkbroeken die vlamvertragende eigenschappen hebben en werkbroeken die geen water door laten, voor bijvoorbeeld werkzaamheden in de regen.

Werkbroeken merken

De werkbroeken zijn voornamelijk gemaakt van polyester, katoen of Proban. Polyester werkbroeken slijten minder snel en zijn gemakkelijk te reinigen. Katoen staat bekend om het draagcomfort en absorbeert vocht goed. Proban heeft de eigenschap om katoen vlamvertragend te maken. De kniezakken op werkbroeken worden van stevige stof gemaakt: Cordura®. We leveren verschillende werkbroeken van bekende en betrouwbare merken, denk hierbij aan HAVEP, Majestic, Sioen en Wrangler.

Werkbroek heren

Afhankelijk van de werkzaamheden hebben we werkbroeken met ‘normale’ zakken of extra zakken. Deze bieden extra ruimte om gereedschap op te bergen zodat er sneller doorgewerkt kan worden en bijvoorbeeld potloden en dergelijke binnen handbereik zijn. Kniezakken waarin kniebeschermers kunnen worden geplaatst zijn gericht op de norm EN 14404:2004 + A1:2010: kniebeschermers voor werk in knielende positie. Deze norm is alleen van toepassing in combinatie met gecertificeerde kniestukken.

Werkbroek dames

Zoek je een werkbroek voor dames? Reguliere werkbroeken zijn over het algemeen niet zo flatteus en daarom hebben wij ook een aantal werkbroeken voor dames. Zo kun je als vrouw veilig en comfortabel aan het werk, met de juiste bescherming, maar wel met een werkbroek speciaal voor dames. Zo bevat assortiment werkbroeken voor dames spijkerwerkbroeken en werkbroeken met Cordura® verstevigde zakken. Ook bevat ons assortiment kinderwerkbroeken.