Toon resultaten

Licht gekleurd katoen

Licht gekleurde poetslappen helpen om schoon te werken, ideaal voor bijvoorbeeld carosseriebedrijven, montagebedrijven, schrijnwerkers, etc. Het is een perfect alternatief voor poetspapier.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
1 product(en)
1 product(en)

Licht gekleurde katoenen poetslappen

De licht gekleurde katoenen poetslappen worden gemaakt van kleding die niet meer gedragen kan worden, denk hierbij aan gewassen en gerecyclede polo’s. Maar ook dunne T-shirts en joggingspakken. Doordat de licht gekleurde katoenen poetslappen hiervan te maken zijn ze zacht en absorberen ze olie en water goed. Daarom zijn de licht gekleurde katoenen lappen goed te gebruiken in de industrie, maar ook lakbedrijven en montagebedrijven en drukkerijen. Daarnaast zijn ze uiteraard vrij van knoopjes, ritsen en dergelijke, zodat ze geen krassen zullen achterlaten.

Licht bonte poetsdoeken

In deze categorie vind je licht gekleurde katoenen doeken, ook wel licht bonte poetsdoeken genoemd. Hierbij zijn de poetsdoeken gesorteerd op kleur en zijn de lichtere kleuren vertegenwoordigd in deze categorie. De lichte bonte poetsdoeken staan bekend om dat ze veel vloeistof kunnen opnemen. De licht bonte poetslappen zijn verkrijgbaar in dozen van 10 kilo en zakken van 10 kilo of 25 kilo. De licht bonte poetsdoeken zijn kleurecht en geven niet af en zijn goed geschikt voor grove vervuilingen.