Donker katoen

Donkere katoenen poetslappen absorberen even goed als licht gekleurde poetslappen.  Wanneer het doek vuil is zie je dat niet, dat kan een nadeel zijn.  Deze poetsdoeken zijn aanzienlijk goedkoper.  Dit komt omdat er nu eenmaal meer donkere kledij in omloop is dan pastel kleuren.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
1 product(en)
1 product(en)

Bonte poetslappen

Bonte poetslappen hebben hetzelfde absorptievermogen als witte of lichte poetslappen. Over het algemeen worden bonte poetslappen vaak ingezet voor zwaar en erg zwaar vervuilde werkzaamheden. Bonte poetslappen zijn ideaal voor als de kleur niet uitmaakt en de doeken sowieso erg vies worden tijdens het schoonmaken van de werkomgeving zoals kamers en machines. Ze zijn daarnaast ook nog een economisch verantwoord, ze zijn namelijk uit te wassen en meerdere malen opnieuw te gebruiken.

Donkere katoenen poetsdoeken

Bij donkere katoenen poetsdoeken is het minder duidelijk te zien wat je aan vuil hebt verwijderd tijdens het poetsen/schoonvegen. Als er gewerkt wordt met oplosmiddelen is het aan te raden om witte poetsdoeken te gebruiken, aangezien donkere katoenen poetsdoeken voor de kleur synthetische stoffen en bedrukkingen kunnen hebben. Door de chemische werking van het oplosmiddel met de vod kan de kleur vrij komen. Het grootste voordeel van donkere katoenen poetsdoeken is dat ze een zwarte kwaliteit hebben en goed ingezet kunnen worden voor zwaardere schoonmaakwerken. Ook zijn ze herbruikbaar.