Toon resultaten

Badstof

Badstof absorbeert meer vocht dan gewone tricot poetslappen. Deze doeken worden gebruikt om oppervlaktes droog te maken. Condens kan ermee verwijderd worden, maar ook olie of andere substanties. De witte kwaliteit garandeert dat je ziet waar de vod vuil is. Bij gekleurde badstof zie je dit minder goed.

Badstof poetsdoeken zijn zacht en geschikt om iets op te poetsen, maar kunnen ook erg goed substanties opzuigen.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Badstof poetslappen

Poetslappen gemaakt van badstof zijn gemaakt van oud en gewassen badstoffen textiel, zoals badjassen. Ideaal voor werkplaatsen met zware vervuiling, omdat ze een grote trekkracht hebben en een hoog absorberend vermogen. Badstof poetslappen hebben ook een stevige kwaliteit en met deze kwaliteiten kunnen ze de zwaarste vervuilingen proper maken. Ze kunnen vloeistoffen goed absorberen en fijnmechanisch werk proper maken.

Badstof poetsdoeken

De badstof poetsdoeken zijn herbruikbaar en verkrijgbaar in het wit en gekleurd. Bij de witte badstof poetsdoeken zie je beter dat ze vuil opnemen en wanneer ze te vuil zijn om nog te gebruiken. Maar de gekleurde badstof doeken presteren niet minder goed door de kleur. Gekleurd badstof is namelijk veel meer over en verkrijgbaar om hier vodden van te maken dan wit. De badstof poetslappen zijn dan ook kleurecht en geven niet af.

Witte badstof poetslappen

Witte badstof poetslappen kunnen naast het absorberen van substanties en vloeistoffen ook handig zijn voor het vinden van olielekken. Deze kunnen gemakkelijk onder een machine worden geplaatst en dan zie je vanzelf of er eventueel druppels olie op de badstof doeken terechtkomen. Geschikt voor verschillende werkplaatsen van verschillende soorten industrieën en in te zetten voor verschillende poetswerkzaamheden.