Toon resultaten

Poetsdoeken

Poetsdoeken zijn er in verschillende materialen. Trikot doeken absorberen olie en water, polyester doet dat niet. Bij donkere doeken zie je niet dat ze al vuil zijn. Deze zijn ideaal voor onderhoudswerk of om olie op te kuisen. Licht gekleurde poetslappen helpen om proper te werken, ideaal voor bijvoorbeeld carrosseriebedrijven, montagebedrijven, schrijnwerkers etc.

Wit dun katoen is ideaal voor parketteurs en andere toepassingen voor een perfecte afwerking. Ben je niet zeker welk type poetsdoek het best passen bij jouw toepassing? Wij geven je graag advies.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
3 product(en)
3 product(en)

Poetslappen

De poetslappen uit ons assortiment zijn gemaakt van katoen, trikot, polyester en badstof. Afhankelijk van de schoonmaakwerkzaamheden kan er voor de gewenste stof en kleur gekozen worden. Met onze poetslappen kun je bepaalde stoffen absorberen, maar soms is een poetslap hiervoor niet voldoende. Daarom bevat ons assortiment ook verschillende absorptiemiddelen. Poetslappen zijn een goed alternatief voor poetspapier. Indien er gewerkt wordt met oplosmiddelen raden wij het aan om witte poetslappen te gebruiken omdat deze geen kleur kunnen afgeven.

Poetsdoeken

Poetsdoeken die gemaakt zijn van badstof absorberen meer vocht dan katoenen poetsdoeken. Het voordeel van poetsdoeken die wit zijn is dat je beter kunt zien wanneer je poetsdoek vuil is en dat je toe bent aan een propere of nieuwe poetsdoek. Donkere poetsdoeken absorberen net zo goed als lichte of witte poetsdoeken. Ze zijn alleen goedkoper omdat er meer donkere kledij in omloop is. Witte katoenen doeken zijn uitermate geschikt voor het afwerken van parket of andere materialen waar geen strepen of vuil achtergelaten mag worden. Het katoen absorbeert het vuil of lijm.

Poetsvodden

Een poetsvod is meerdere malen te gebruiken tijdens de werkzaamheden. Onze poetsvodden zijn uitermate geschikt om iets op te poetsen of bijvoorbeeld het schoonmaken van luchtkanalen in de werkomgeving zoals het ziekenhuis. Dikkere poetsvodden zijn geschikt voor het verwijderen van vet en het opnemen van olie. De poetsvodden zijn beschikbaar in zakken en in dozen. De dozen zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een opening waardoor je gemakkelijk de poetslappen kunt pakken.