Toon resultaten

Algemeen gebruik

Om veilig verschillende werkzaamheden uit te voeren is adviseren wij het om altijd handschoenen te dragen. Ons assortiment bevat verschillende kwalitatieve veiligheidshandschoenen die voldoen aan verschillende Europese Normen. Het dragen van handschoenen bevordert ook nog eens het comfort tijdens de werkzaamheden. Zo zorgen ze ervoor dat de handen beschermd zijn tijdens schoonmaakwerkzaamheden of houden ze je handen warm bij omstandigheden met geleidings- en contactkoude.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
310 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
310 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handschoenen

Handschoenen zijn er in verschillende vormen en maten en speciaal ontwikkeld voor verschillende beschermingen van buitenaf zoals chemische stoffen of hitte. Denk van te voren goed na over aan het soort machinestijl waar gebruik van is gemaakt, maar ook aan de voering, indien nodig de juiste schuur- en snijweerstand en scheurweerstand. Er zijn verschillende factoren waar de handschoenen aan kunnen en moeten voldoen. Je kunt probleemloos aan de linkerkant de juiste normen invullen en zo rolt er vanzelf de geschikt handschoen voor jou uit. Het is ook mogelijk om bijna alle handschoenen te laten bedrukken.

Veiligheidshandschoenen

Onze veiligheidshandschoenen kunnen je beschermen tegen chemicaliën en nadere stoffen van buitenaf, maar ook tegen verwondingen. Bij sommige werkzaamheden bieden lederen of katoenen veiligheidshandschoenen voldoende bescherming tegen bijvoorbeeld stofvuil, maar voor andere werkzaamheden zijn speciale handschoenen nodig. Door het dragen van de juiste veiligheidshandschoenen zijn je handen beschermd.