Tijdelijk bieden we alleen producten online aan waarvan wij voorraad kunnen garanderen. Neem voor overige producten (ademhaling-, hoofd- en oog- en gelaatsbescherming) contact op per e-mail of telefoon. 

OCI-koppeling

Meer overzicht in jouw inkooporders en het proces versimpelen? Maak dan gebruik van onze OCI-koppeling. Hiermee kun je via jouw eigen ERP systeem ons online aanbod bekijken en bestellen en komt de order in jouw eigen inkoopsysteem te staan.

Werking OCI-koppeling

Een OCI-koppeling is een technische koppeling met jouw inkoopsysteem. Via deze koppeling kun je gemakkelijk producten zoeken en bestellen, met de juiste prijzen en alle benodigde informatie. Zodra jouw bestelling voltooid is en in de winkelmand staat, wordt de order niet direct naar ons gezonden, maar komt deze ter controle in jouw eigen ERP systeem te staan. Na goedkeuring wordt de order naar ons teruggezonden en gaan wij deze verwerken.

Voordelen OCI-koppeling

De koppeling zorgt ervoor dat je niet meer handmatig de artikelgegevens over hoeft te nemen en je hebt altijd de informatie over de beschikbaarheid van onze PBM’s. Daarnaast krijg je inzicht in ons uitgebreide artikelbestand en zie je altijd de actuele prijzen. Hierbij wordt rekening gehouden met onze prijsafspraken en zijn de prijzen altijd up-to-date. Met onze OCI-koppeling worden inkopen geautomatiseerd en dit bespaart veel tijd. Daarnaast biedt de OCI-koppeling ook de mogelijkheid om digitale pakbonnen en facturen te ontvangen en te verwerken.

Efficiëntere bestelprocedure

Door op deze manier te werken wordt er een efficiëntere bestelprocedure gecreëerd. Als er regelmatig PBM’s bij ons worden besteld kan dit een hoop tijd kosten door het aanvragen van een offerte en die vervolgens in jouw eigen systeem te zetten. Het online bestellen wordt met de OCI-koppeling erg eenvoudig. Je kunt eenvoudig de PBM’s op onze website selecteren, de order komt in jouw inkoopsysteem te staan en na jouw goedkeuring wordt deze teruggezonden naar ons. Ook biedt de koppeling de mogelijkheid om een bestellijst aan te maken met favoriete producten die je dan in een keer kunt bestellen.

Wil je ook graag een eenvoudige manier waardoor je via onze site een inkooporder kunt maken? Neem contact op met ons door te bellen naar 0473 - 55 98 47 of een mailtje te sturen naar administratie@pbmonline.be.