Tijdelijk bieden we alleen producten online aan waarvan wij voorraad kunnen garanderen. Neem voor overige producten (ademhaling-, hoofd- en oog- en gelaatsbescherming) contact op per e-mail of telefoon. 

Kleding management systeem

Wij willen het jou als klant zo overzichtelijk en eenvoudig als mogelijk maken. Daarom hebben wij een onbetaalde Kleding Management Systeem (KMS) waarin je een duidelijk overzicht hebt van ons assortiment, het budget en de bijbehorende prijzen. Zo wordt het bestellen en beheren van jouw voorraad PBM’s teruggebracht tot een eenvoudig proces. Het is een gratis service die wij aanbieden en die je geld en tijd bespaart.

Eenvoudig jouw PBM’s bestellen

Als organisatie kun je gebruik maken van ons KMS. Je kunt jouw pagina personaliseren naar jouw eigen organisatie voor de herkenbaarheid binnen de organisatie. Daarnaast kun je jouw eigen PBM’s instellen, zodat je medewerkers niet meer verdwalen in ons ruime assortiment en de juiste PBM voor jouw organisatie bestellen. Al jouw medewerkers kunnen gemakkelijk inloggen en vanuit thuis nieuwe PBM’s bestellen. Je kunt als organisatie een budget instellen en de bestelling in de gaten houden. Het KMS is ontwikkeld om de bestelprocedure en het bijhouden hiervan te vergemakkelijken. Op deze manier van werken wordt zowel het bestel-, als het productie- en het leveringsproces versneld.

Alle bestellingen in een overzicht

In ons KMS worden alle gegevens van de medewerkers secuur opgeslagen. Alleen jullie als organisatie en jouw medewerker kunnen deze gegevens inzien. Zelfs de maten van de medewerker kunnen alvast ingevoerd worden, zodat het nog minder tijd kost om de PBM’s te bestellen. De medewerker kan individueel bestellen, maar je kunt ook als organisatie bulkbestellingen doen. Op een eenvoudige overzichtelijke manier kan er gezien worden wat er is besteld, wat de kosten zijn en of dit binnen het budget is. Zo is er, zonder zware belasting, overzichtelijk te zien hoeveel budget er naar PBM’s gaat.

Overzichtelijke rapportages

De bestellingen hoeft niet meer telefonisch worden doorgeven of worden ook niet vanuit Excel of een ander systeem overgezet, alles is afzonderlijk per medewerker en overzichtelijk van de gehele organisatie te bekijken. Zowel administratief is dit overzichtelijker, maar deze werkwijze is ook minder foutgevoelig. KMS biedt de mogelijkheid om overzichtelijke rapportages te bekijken. Zo kun je ook gemakkelijk zien waar het verbruik binnen jouw organisatie zit en wanneer er besteld is.

KMS voor jouw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Zodat je 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw bestellingen kunt doen. Neem contact met ons op en wij vertellen jou graag meer. Dit kan door te bellen naar 0473 - 55 98 47 of een mailtje te sturen naar administratie@pbmonline.be.