Toon resultaten

Dispenser

Dispensers zijn hygiënisch en zijn gemakkelijk in gebruik. We bieden een groot assortiment dispensers zoals papierdispensers en zeepdispensers. Ideaal om op te hangen aan de muur op plekken waarbij zeep of handdoeken binnen handbereik moeten zijn.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
35 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
35 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dispenser

Met een dispenser bespaar je tijd en verhoog je de hygiëne in je werkomgeving. Dankzij de dispenser heb je je poetsdoeken en papier geordend op een plek in een handige dispenser. Dispensers worden vrijwel in iedere sanitaire omgeving, maar ook op de werkvloer gebruikt. De bekendste zijn natuurlijk de zeepdispenser en papierdispenser. Verkrijgbaar voor vouwhanddoekjes, handdoekrollen, poetspapier, midirollen en nog veel meer. Door het gebruik van een dispenser worden de dagelijkse verbruiksartikelen netjes bewaard en blijft de werkruimte netjes en opgeruimd.

Papierdispenser

De juiste combinatie van dispenser en vulling bespaart u onderhoudstijd, vermindert de hoeveelheid afval en bezorgt de uiteindelijke gebruiker een aangename ervaring. Functioneel design vormt de basis van onze dispensers en is gericht op gemakkelijk en intuïtief gebruik, onderhoud en bijvullen. Hieronder vindt u een overzicht van de dispenser die je kunt gebruiken bij het aanbod papierrollen of zeep, toiletrollen en poetsrollen. Bij alle papierdispensers komt het papier uit de onderkant van de dispenser, wel zo hygiënisch. In tegenstelling tot de handdoekdispenser werkt de handdoekroldispenser, zoals de naam het al zegt, met een rol. Het is verkrijgbaar in de mogelijkheid dat je het papier zelf kan afscheuren, met een hendel of een sensor. De sensor werkt automatisch door je hand voor de sensor te bewegen.

Zeepdispenser

Manuele dispensers voor professioneel gebruik in industriële en publieke omgevingen. Unieke reeks gesloten, luchtdichte patroondispensers van 1, 2 of 4 liter. Voor gebruik met Deb Stoko huidzorgproducten of Swarfega producten in patroonverpakking. Door één druk op de grote, gemakkelijk te bedienen knop wordt een optimale en gecontroleerde dosis product afgeleverd. Onze zeepdispensers werken volgens het bag-in-box met speciale, geschikte navulverpakkingen. Lege patronen kunnen in een paar seconde worden vervangen. Daarnaast is er een multidispenser verkrijgbaar voor meerdere soorten zeep. Deze zitten gemonteerd op een lichtgewicht bord en zorgt zoor alles voor een schone en gezonde huid op één locatie.