Toon resultaten

E.H.B.O. - CEDERROTH

Helaas is er naast alle persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsmaatregelen altijd nog een kans op een ongeval. Een ongeluk waarbij Eerste Hulp Bij Ongelukken (E.H.B.O) nodig is, kan altijd voorkomen. Een bedrijf is volgens de Arbowet verplicht om maatregelen te nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening en E.H.B.O. is hier onderdeel van. Denk hierbij aan pleisters, verbanddozen en oog-/gelaatdouches.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
27 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
27 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

EHBO-spullen

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door de juiste middelen en de juiste kennis kan er snel gehandeld worden op de werkvloer en kan er iemand geholpen worden. Tijd is kostbaar bij ongevallen, en in sommige gevallen telt iedere seconde, daarom is het van belang om de juiste eerste hulp spullen in het bedrijf aanwezig te zijn. De producten in deze categorie zijn onmisbaar in ieder bedrijf, denk hierbij aan basisdingen zoals pleisters tot aan oog-/gelaatsdouches. Alles voor de veiligheid.

Eerste hulp

De EHBO-spullen kunnen nodig zijn bij een plotselinge stoornis in de gezondheidstoestand als gevolg van een ongeval, ziekte, dreigende verdrinking maar denk ook aan blootstellingen aan schadelijke invloeden. Het duurt even voordat bij ongelukken waarbij het nodig is de ambulance aanwezig is en in tijdsverloop kan soms meer schade ontstaan. Het is dus van belang dat er in de eerste secondes meteen gehandeld wordt en dat er ter plaatse zo snel als mogelijk eerste hulp wordt verleend.

BHV-koffer

Een andere naam voor de EHBO-spullen/koffer is de BHV-koffer. Deze is verplicht voor bedrijven. Deze koffer is ingedeeld in modules zodat het materiaal wat nodig is snel gevonden kan worden. Een BHV-koffer wordt gebruikt door mensen die een EHBO- of BHV-cursus hebben gedaan. Voor eerste hulp hebben wij verschillende verbanddozen, zoals voor vrachtwagens of BHV groot. Deze koffer is verzegeld, zodat iedereen op de werkvloer weet dat er niets ontbreekt in deze koffer. Het is verstandig om de koffer ieder jaar na te kijken op de houdbaarheid van de producten, maar dit is niet verplicht. De meeste verbandmiddelen hebben een houdbaarheid van ongeveer 4 jaar.